Ravintolat ja kahvilat

Oletko perustamassa uuden ravintolan tai kaipaako kahvilasi uudistusta? Meiltä saat kokonaisratkaisut tilan suunnittelusta tuotteisiin.

Panosta asiakkaasi viihtyvyyteen

Olipa kyse lounasravintolasta, kahvilasta, pystybaarista tai illallisravintolasta, meillä on kokemusta ja näkemystä luoda ravintolallesi tyyli, joka saa asiakkaasi viihtymään. Asiakastilojen lisäksi suunnittelemme tehokkaat ja toimivat työtilat sekä teemme valaistus- ja akustiikkasuunnitelman, joka tukee viihtyvyyttä ja häivyttää häiriötekijöitä.

Laaja tuotevalikoima sekä omaa kalustetuotantoa

Tuotevalikoimamme vastaa erityisen hyvin ravintoloiden, baarien ja kahviloiden tarpeisiin, joille viihtyvyys on yksi tärkeimmistä kilpailukeinoista. Maahantuojana tarjoamme käyttöönne myös kattavat verkostot – etsimme tuotteita tarvittaessa myös valikoimamme ulkopuolelta. Mikäli toivotunlaista kalustetta ei löydy, oma tuotantomme valmistaa tasot, pöydät, tiskit ym. räätälöitävät kalusteet viimeistellyn lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Sisustus osana brändiä

Huolellisesti valittujen sisustuselementtien, värien ja materiaalien avulla viestit kahvilasi ja ravintolan tarinasta ja arvoista. Kutsuva ja hyvin suunniteltu tila rohkaisee asiakkaita viipymään, palaamaan ja suosittelemaan myös muille.

 

Kumppanina läpi koko projektin

Olemme kumppaninasi ensimmäisistä ideoista aina valmiiseen ravintolaan asti. Onkin tärkeää, että tilasuunnittelija otetaan mukaan jo varhaisessa vaiheessa, jotta projekti valmistuu aikataulussa eikä ikäviä yllätyksiä ilmaannu. Teemme yhteistyötä rakennusliikkeiden kanssa ja laajat palveluverkostomme mahdollistavat lisäpalvelujen, kuten tuotteiden asentamisen avaimet käteen -periaatteella.

 

 
1 / 11
 
2 / 11
 
3 / 11
 
4 / 11
 
5 / 11
 
6 / 11
 
7 / 11
 
8 / 11
 
9 / 11
 
10 / 11
 
11 / 11

Referenssit

Ota yhteyttä