Lankku Steakhouse – lämminhenkinen pihviravintola Haukiputaalla

Haukiputaalla pitkään toiminut Hotelli Samantta avasi upean à la carte ravintolan Lankku Steakhousen, jonka suunnittelusta saimme vastata.
Ravintolan lämpimät sävyt tekevät tilasta viihtyisän.
1 / 4
Keskellä ravintolaa on suuri seitsemän metrinen pöytä, johon mahtuu suurempikin seurue.
2 / 4
Katto on kauttaaltaan Ecophonen akustiikkalevyä, joka tekee ravintolan äänimaailmasta erittäin miellyttävän.
3 / 4
Mukavissa istuimissa viihtyy pidemmänkin illallisen ajan.
4 / 4

Yhteistyö Hotelli Samanttan yrittäjien, Susanna ja Kimmo Kallion kanssa alkoi syksyllä 2020. Hotellin yhteydessä pitkään toiminut yökerho oli saanut purkutuomion ja tilalle toivottiin viihtyisää pihviravintolaa. Olemme äärimmäisen kiitollisia ja onnellisia, kun saimme Susannan ja Kimmon luottamuksen ja pääsimme suunnittelemaan uutta ravintolaa Lankku Steakhousea.

Kävimme keskusteluja asiakkaan kanssa toivotusta tunnelmasta ja sävymaailmasta. Saimme nopeasti ajatuksesta kiinni ja suunnitteluprosessi sujui kaiken kaikkiaan saumattomasti Susannan ja Kimmon kanssa. Olemme iloisia siitä, että projektissa ei oiottu, eikä sitä pilattu kiireellä. Kohteessa oli todella hyvät tekijät, joille viimeistellyn jäljen tekeminen oli itsestään selvää. Ja se näkyy myös lopputuloksessa.

Lankku on hyvä esimerkki siitä, mitä kaikkea Valava voi toimittaa. Voi sanoa, että lähes kaikki näkyvä pintamateriaali, kalusteet ja valaisimet ovat meidän toimittamia. Olemme erityisen tyytyväisiä siihen, että tässä kohteessa asiakas ymmärsi äänimaailman tärkeyden ravintolassa. Kaikuvia ja meluisia ravintoloita on valitettavan paljon. Lähdimme heti alkuun suosittelemaan koko kattoon Ecophonen 40 mm vahvaa akustiikkalevyä, jotta äänimaailmasta saataisi mahdollisimman pehmeä. Ja voi että se toimii hyvin!

Ota yhteyttä