Hotellit ja majoitustilat

Suunnittelemme hotelli- ja majoituskohteisiin tiloja, joissa tilan tunnelma, viihtyvyys ja toimivuus yhdistyvät saumattomasti, ja jotka edistävät asiakkaidesi positiivista mielikuvaa kohteestasi ja brändistäsi – ja houkuttelevat tulemaan toistekin.

Toimivat ja viihtyisät majoitustilat

Hotellisisustamisessa viihtyvyys ja asiakaskokemus ovat tinkimättömiä avainasioita, joita asiakas osaa vaatia. Toimiva ja esteettinen miljöö on hotellikokemuksen ydin, mutta majoitustilojen suunnittelussa huomioimme myös valaistuksen ja akustiikan sekä jatkuvaa puhtaanapitoa kestävät materiaalivalinnat.

 

Ennakoimalla säästät rahaa ja aikaa

Olethan yhteydessä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, sillä ajoissa huolella suunniteltu projekti voi säästää merkittävästi aikaa ja rahaa. Kauttamme saat halutessasi koko paketin sisustussuunnittelusta tuotteisiin ja urakan toteutukseen. Etsimme tilaasi sopivat tuotteet ja tarvittaessa valmistamme mittatilauksena kalusteita.

Elämyksellisiä tiloja

Hotelli- ja majoitustiloissa kodikkuus yhdistyy irtiottoon arjesta. Elämyksellisyyttä lisäävät sisustuksen tyyli ja muotokieli, materiaalivalinnat ja värimaailmat. Etsimme teemaan sopivat tuotteet hyödyntäen omaa tuotevalikoimaamme sekä laajaa verkostoamme Euroopassa.

 

Mieleenpainuva brändi

Hotellien ja majoituskohteiden sisustuksella on keskeinen rooli erottuvan brändi-imagon luomisessa ja asiakaskokemuksen edistämisessä. Tilasuunnittelun avulla pystyt tuomaan arvojasi ja tarinaasi esille luoden näin mieleenpainuvan ja tunnistettavan brändin, jonka avulla lisäät myös asiakasuskollisuutta.

 
1 / 8
 
2 / 8
 
3 / 8
 
4 / 8
 
5 / 8
 
6 / 8
 
7 / 8
 
8 / 8

Ota yhteyttä