Palvelut

Toteutamme erilaisia sisustussuunnittelu ja tilaratkaisuja sekä teemme akustiikka- ja valaistussuunnittelua eri yritystiloihin sekä julkisorganisaatioille. Laajat verkostomme Euroopassa ja oma kalustetuotanto täydentävät palveluvalikoimaamme.

Palvelumme

Asiakaslähtöinen palvelu

Valavan yritysidean tärkeä osa on alusta asti ollut muiden sisustamisen ja rakentamisen kanssa työskentelevien tukeminen. Esimerkiksi sopivien tuotteiden etsiminen voi olla aikaavievää ja työlästä – joten ulkoista se meille ja vapauta aikaa suunnittelutyöhön! Jos jokin tuote ei löydy valikoimastamme, se todennäköisesti löytyy yhteistyökumppaniemme valikoimasta. Verkostomme yltävät ympäri Euroopan, jolloin pystymme auttamaan asiakastamme monipuolisesti.

 

Suunnittelupalvelut

Teemme sisustussuunnittelua yritystiloihin sekä julkisorganisaatioille. Suunnittelun lähtökohtana ovat aina asiakkaan tarpeet ja toivomukset, jonka lisäksi huomioimme aina myös tilan valaistuksen ja akustiikan. Tämän kartoituskäynnin jälkeen teemme tarjouksen tarpeenmukaisesta ja budjettiin sopivasta suunnittelupalvelusta.

Onko yritystilojen remontti edessä?

Jos suunnittelette remonttia yrityksen tiloissa, on hyvä ottaa meidät kumppaniksi jo varhaisessa vaiheessa. Erilaiset tilaratkaisut sekä valaistus ja akustiikka saadaan paremmin toteutettua, kun suunnitelmat ovat valmiina ennen toteutusta. Teemme arvion kunkin tilan tarpesta ja katsomme asiaa kokonaisvaltaisesti ja käyttäjälähtöisesti, sillä tilan luonne ja käyttötarkoitus määrittää myös tilaratkaisuja.

 

Akustiikka sydämenasiana

Hyvä akustiikka työpaikalla vähentää sairauspoissaoloja ja lisää työhyvinvointia. Tämä puolestaan tuo suoraan kustannussäästöjä. Jos akustiikka on pielessä, stressitasot nousevat ilman, että kukaan välttämättä edes hoksaa, mistä kireä tunnelma oikein johtuu. Akustiikan parantamiseen on lukuisia erilaisia ratkaisuja, joista varmasti löytyy tilan henkeen ja ilmeeseen sopiva vaihtoehto.

Oma kalustetuotanto

Mikäli tila vaatii räätälöityjä ratkaisuja, joihin kalustevalmistajilla ei löydy sopivaa tuotetta, valmistamme juuri tarpeisiisi sopivan kalusteen. Valavan omassa pajassa valmistuvat metalliosat yhdistyvät puuhun ja lopputuloksena syntyy uniikkeja kalusteita vaikkapa kokoushuoneen neuvottelupöydäksi, esillepanohyllyiksi tai ravintolan tiskiksi. Kerro ideasi, niin me toteutamme sen!

 

Lisätietoja tuotteista

Annamme mielellämme lisätietoja tuotteistamme. Olemme pyrkineet keräämään sivustollemme monikäyttöisiä tuotteita, jotka soveltuvat niin julkisiin tiloihin, ravintoloihin ja hotelleihin sekä liiketiloihin. Olethan yhteydessä toivoessasi lisätietoja tuotteista. Meillä on myös laaja valikoima materiaalinäytteitä ja värimalleja helpottamaan hankinnan konkretisoimista.