Palvelut

Valava on ammattilaisen aisapari ja kunnostajan kumppani.

Asiakaslähtöinen palvelu

Valavan yritysidean tärkeä osa on alusta asti ollut muiden sisustamisen ja rakentamisen kanssa työskentelevien tukeminen. Esimerkiksi sisustussuunnittelija tai arkkitehti voi kokea tuote-etsinnän aikaavieväksi ja työlääksi. Vapauta aikaa suunnittelutyöhön ulkoistamalla tuote-etsintä meille! Jos jokin tuote ei löydy Valavan omista valikoimista, se todennäköisesti löytyy yhteistyökumppaniemme valikoimasta. Verkostomme yltävät ympäri Euroopan, jolloin pystymme auttamaan asiakastamme monipuolisesti.

Suunnittelupalvelut

Teemme sisustussuunnittelua niin koteihin, kuin julkisiin ja yritystiloihin. Suunnittelussamme huomioidaan aina myös tilan valaistus ja akustiikka. Suunnittelun lähtökohtana ovat aina asiakkaan tarpeet ja toivomukset. Ensimmäinen käynti kohteeseen on aina asiakkaalle maksuton. Tämän kartoituskäynnin jälkeen teemme asiakkaalle tarjouksen toivotunlaisesta suunnittelupalvelusta.

Oma kalustetuotanto

Valava starttailee omaa kalustetuotantoa. Mikäli haaveenasi on teettää esimerkiksi yksilöllinen ruokapöytä, se onnistuu meillä. Tuotteiden yhdistävä materiaali on metalli. Omassa pajassa valmistuvat metalliosat yhdistyvät täyspuuhun, vaneriin tai esimerkiksi laminoituun vaneriin. Kerro  ideasi, niin me toteutamme sen!

Akustiikka sydämenasiana

Hyvä akustiikka työpaikalla vähentää sairauspoissaoloja ja lisää työhyvinvointia. Tämä puolestaan tuo suoraan kustannussäästöjä. Kotona hyvä akustiikka on yhtä tärkeä asia. Kodin tulisi olla paikka, jossa on mukava levätä ja ladata akkuja. Normaaleista elämisen äänistä seuraa kaoottinen äänimaailma, jos tilan jälkikaiunta-aika on pitkä. Stressitasot nousevat, ilman, että kukaan välttämättä edes hoksaa, mistä kireä tunnelma oikein johtuu. Akustiikan parantamiseen on lukuisia erilaisia tuotevaihtoehtoja. Jokaiselle löytyy varmasti juuri omaan sisustukseen sopiva ja visuaalisesti kaunis ratkaisu.

Onko yritystilojen remontti edessä?

Jos suunnittelette remonttia yrityksen tiloissa, on hyvä ottaa meidät kumppaniksi jo hyvissä ajoin. Esimerkiksi valaistus ja akustiikka saadaan visuaalisesti paremmin toteutettua, kun suunnitelmat ovat valmiina ennen toteutusta. Teemme arvion kunkin tilan valaistuksen tarpeesta ja katsomme asiaa kokonaisvaltaisesti ja käyttäjälähtöisesti. Tuotantotilaan ei käy samanlainen valaistus kuin toimistotilaan.

Lisätietoja tuotteista

Annamme mielellämme lisätietoja tuotteistamme. Verkkokauppaan on pyritty kokoamaan se tuotetieto, jonka olemme toimittajiltamme saaneet. Saamme kuitenkin aina tarvittaessa lisätietoja, jos jokin asia on jäänyt askarruttamaan. Meillä on myös nähtävissä huonekalutoimittajien nahka- ja puumalleja.