Toimistot ja myymälätilat

Suunnitellaan yhdessä houkuttelevat myymälä- ja liiketilat sekä työhyvinvointia tukevat toimistotilat.

Myyvät ja brändistäsi viestivät liiketilat

Meiltä saat kokonaisvaltaiset sisustusratkaisut myymälä- ja liiketiloihin, jotka houkuttelevat asiakkaita liikkeeseen ja nostavat myytävät tuotteet tai palvelut ansaitsemaansa arvoon. Huolella tehty tilasuunnitelma ohjaa asiakkaan ostopäätöksiä ja tukee myyntiä. Tilasuunnitelman lisäksi meiltä löytyy laaja valikoima valaisimia, kalusteita ja pintamateriaaleja, joiden avulla liikkeesi näyttäytyy tunnistettavasti brändisi näköisenä.

 

Vetovoimaa tuotteiden esillepanolla

Vapauta aikaa tuotteiden esillepanosta miettimisestä ja anna meidän hoitaa se puolestasi. Tilasuunnittelussa esillepanoilla vaikutetaan asiakaskokemukseen, visuaaliseen vetovoimaan ja myytävien tuotteiden houkuttelevuuteen. Hyvin suunniteltu tila esillepanoineen auttaa asiakkaitasi löytämään helposti etsimänsä samalla kannustaen heitä tutustumaan tuotteisiin. 

Työhyvinvointia tukevat toimitilat

Toimivat työskentelytilat vaikuttavat henkilöstön viihtyvyyteen ja motivaatioon sekä parantavat tuottavuutta. Tilasuunnitelma antaa raamit, mutta akustiikka- ja valaistussuunnitelmalla varmistat, että työolosuhteet ovat oikeanlaiset. Hyvä akustiikka työpaikalla vähentää jopa sairauspoissaoloja, joten panosta työympäristöön ja laitetaan yhdessä toimistotilanne kuntoon. Luo kanssamme työntekijöillesi tilat, jotka poistavat häiriötekijöitä ja edistävät keskittymistä.

 

Löydä oikeanlaiset ergonomiset kalusteet

Ergonomisesti suunnitellut työpisteet lisäävät työntekijöiden mukavuutta, vähentävät tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien riskiä ja parantavat yleistä hyvinvointia. Edistä työntekijöidesi tuottavuutta helppohoitoisten ja siistien työpisteiden avulla. Valavan tuote-etsinnän avulla löydät juuri oikeat tuotteet työntekoon ja taukotiloihin. 

 
1 / 2
 
2 / 2

Referenssit

Ota yhteyttä