Sisustusalan ammattilaisille

Toimimme sisustussuunnittelijoiden, sisustusarkkitehtien sekä arkkitehtitoimistojen kumppanina, kun tarvitaan apua vaikkapa tuote-etsintään tai akustiikka- ja valaistussuunnitelmaa.

Laaja tuote- ja materiaalivalikoima

Sisustussuunnittelijat, sisustusarkkitehdit ja arkkitehtitoimistot tarvitsevat työssään valaisimien, kalusteiden, akustiikkaratkaisujen sekä pintamateriaalien toimittajia ja eritoten laajaa valikoimaa. Sitä meiltä löytyy! Tutustu tuotevalikoimaamme.

 

Etsimme tuotteet puolestasi

Tuote-etsintäpalvelumme helpottaa sisustusalan ammattilaisten työtä ja vapauttaa resurssia varsinaiseen suunnittelutyöhön säästämällä merkittävästi tuote-etsintään käytettyä aikaa. Kattavan tuotevalikoimamme lisäksi, meillä on laajat verkostot valmistajiin ympäri Eurooppaa, olipa kyse kalusteista, valaisimista tai pintamateriaaleista.

Räätälöidyt mittatilaustuotteet

Mikäli kohde edellyttää mittatilauksena valmistettavaa tai yksilöityä kalustetta, Valava avustaa sinua myös näissä. Herätä kalustetuotantomme avulla visiosi henkiin juuri niissä materiaaleissa, mitoissa ja väreissä kuin sinä haluat. Tässä muutamia valmistamiamme kalusteita. 

 

Valaistus- ja akustiikkasuunnittelu

Olemme erikoistuneet valaistus- ja akustiikkasuunnitteluun. Huolella tehty valaistussuunnitelma paitsi tuo tunnelmaan tilaa, helpottaa tilan hahmottamista ja tukee tilaan käyttötarkoitusta. Akustiikasuunnittelulla vastaavasti pystytään hiljentämään ylimääräiset häiritsevät äänet ja jopa parantamaan työhyvinvointia.

 
1 / 2
 
2 / 2

Ota yhteyttä