Hotelli-Ravintola De Gamlas Hem

Loppuvuodesta 2018 avattiin Oulun keskustaan upeasti restauroitu boutique-hotelli
De Gamlas Hem.
Tunnelmallisen alakerran ravintolasalin pöydät ovat Ecomatrixin valikoimasta.
1 / 3
Käytävien päissä kimmeltää Maytonin Eustoma-valaisimet.
2 / 3
Hotellihuoneissa toimii lukuvalona ja samalla myös pienenä yöpöytänä Globen lightningin Shelfie Long -valaisin.
3 / 3

De Gamlas Hem hotelli-ravintolan työmaa oli jo pitkällä, kun me valavalaiset menimme ensimmäistä kertaa käymään kohteessa. Yrittäjämiehillä oli kova kiire saada projekti ajoissa valmiiksi, jotta pysyttäisi toivotussa aikataulussa. Materiaaleja ja tuotteita oli vielä paljon hankkimatta ja päätöksiä tuli tehdä nopealla aikataululla.

Yksi yrittäjistä, Veli-Pekka Pohjola, kertoi heidän toiveistaan materiaalien ja kalusteiden tyylin suhteen. Tämän jälkeen jäi meidän huoleksi etsiä juuri budjettiin sopivia ja tyylillisesti oikeanlaisia tuotteita. ”Valavan tarjoama tuote-etsintäapu helpotti kovasti työtämme. Esimerkiksi valaisimia on maailma täynnä. Oli paljon helpompi valita muutamista oikeantyylisistä ja -hintaisista vaihtoehdoista paras”, totesi Veli-Pekka hotellin valmistumisen jälkeen.

Tämä tuote-etsintäapu on juuri sitä, mitä me haluamme tarjota niin toisille suunnittelijoille, mutta myös suoraan yrittäjille. Se ei maksa asiakkaalle mitään ja säästää hurjasti yrittäjän aikaa. Valavalla oli ilo toimittaa kohteeseen valaisimia, sekä sisustuksellisia että kiinteitä led-valaisimia, vinyylilankkua yläkerran kokous- ja juhlatiloihin sekä huonekaluja, kuten alakerran ravintolan pöydät, jotka Ecomatrix valmisti asiakkaan toivomien mittojen mukaan.

Onnea ja menestystä De Gamlas Hemin yrittäjille. Suosittelemme lämpimästi yöpymään rauhallisessa, persoonallisessa hotellissa sekä nauttimaan taivaallista illallista uskomattomassa miljöössä!

Ota yhteyttä