Seurusteluravintola Vekseli

Kesällä 2019 Seinäjoelle avattiin uusi seurusteluravintola, joka valmistui vanhan pankin tiloihin. Sisustussuunnittelusta vastannut Johanna Kukkohovi on tehnyt upeaa työtä. Valavalla oli ilo toimittaa kohteeseen suunnittelijan toiveiden mukaisia tuotteita.
Vekselin graafinen seinä on Johannan kohteeseen suunnittelema, täysin uniikki kokonaisuus. Persoonalliset huonekalut ovat Ecomatrixin.
1 / 5
Mullan lightingin valaisimia löytyy useasta paikkaa ravintolasta.
2 / 5
Wc:n altaat ovat kotimaisen Woodion. Valavalta löytyy myös monenlaisia seinä- ja lattialaattoja sekä hanoja.
3 / 5
Terassista haluttiin Suomen hienoin. Ja sitä se kyllä on! Alexander Rose -kalusteet sekä näyttävät hyviltä että ovat uskomattoman mukavia.
4 / 5

Kukkohovi Design yrityksen Johanna Kukkohovilla on itsellään pitkä ravintola-alan kokemus. ”Tiedän ravintolamaailman käytännöt ja tavat toimia. Osaan huomioida suunnittelussa henkilökunnan ja asiakkaiden tarpeet”, Johanna toteaa. Mikä voisikaan olla parempi kombo ravintoloiden sisustussuunnittelulle, kuin Johannan tausta sekä rohkea näkemys tehdä täysin uudenlaisia, ilmeeltään mielenkiintoisia ravintoloita. Johannalla on hyvin samanlainen käsitys sisustamisesta kuin meillä valavalaisilla. Miksi tehdä sitä mikä on jo tehty? Sisustamisesta tekee mielenkiintoisen juuri se, kun toteutetaan jotain ei niin itsestään selvää.

 

Seinäjoen seurusteluravintola Vekseli osaa yllättää. Upea graafinen seinä ottaa vastaan sisääntulon vastaisella seinällä. Pankkiholvin oviksi naamioitu seinä johdattaa wc-tiloihin. Wc-tiloista löytyy Woodion malja-altaat, seinät ovat kuin vihreä seteliparvi. Ravintolan seurustelutilojen kalusteissa on käytetty nahkaa, puuta ja metallia. Kauniit, aitojen materiaalien kalusteet sekä ravintolan tumma sävytys tekevät ravintolasta tunnelmallisen. Valavan toimittamat Ecomatrixin kalusteet olivat nappilöytö ja niitä osittain räätälöitiin suunnittelijan mittojen mukaan.

 

Valaistus sekä valaisimet ovat myös tärkeä osa tunnelmaa. Erityisesti ravintolamaailmaan hyvin sopivia valaisimia valmistava Mullan Lighting -valaisimia löytyy baaritiskiltä, katosta ja seiniltä. Globen lightingin Mini Planter -valaisimet toimivat samalla myös kukkaruukkuna.

 

Entä sitten terassi? Siitä oli vaatimattomat tavoitteet tehdä Suomen hienoin. Ja siinä on onnistuttu! Näyttävät Alexnader Rose -kalusteet kutsuvat luokseen. Kesä oli terassilla kiireinen, siis tarjoilijoille. Onnistunut sisustus kutsuu nauttimaan ja seurustelemaan. Otetaan vielä yhdet 🙂

 

Kukkohovi Design
Johanna Kukkohovi
johanna@kukkohovidesign.fi
p. 040 570 4085
instagram: @kukkohovidesign

Ota yhteyttä