Kuntoilu- ja hyvinvointitilat

Me Valavalla ymmärrämme kuntoilu- ja hyvinvointitilojen tilojen suunnittelussa niiden ainutlaatuiset tarpeet, jossa korostuvat etenkin toiminnallisuus, turvallisuus ja viihtyvyys.

Monipuolista toiminallisuutta

Kuntoilu- ja hyvinvointitiloja suunnitellessa yksi tärkeä fokus on tilojen muunneltavuudessa eri aktiviteettien harrastamiseen ja toiminnallisuuteen. Avustamme sinua fiksuun tilankäyttöön, jolloin tila saadaan mahdollisimman monipuolisesti ja tehokkaasti hyödynnettyä.

 

Akustiikka ja äänieristys kuntoon

Useat kuntoilu- ja hyvinvointilat sijaitsevat yhteisissä tiloissa tai liikekeskuksissa, jolloin naapurit kannattaa ottaa huomioon jo tilan käyttötarkoitusta suunniteltaessa. Kun häiriöäänet on eliminoitu, tila synnyttää positiivisen harjoittelukokemuksen ja naapurit pysyvät tyytyväisinä.

Turvallinen harjoitteluympäristö

Eri kuntolaitteiden tai varusteiden sijoittelulla on paljon vaikutusta harjoitteluympäristön turvallisuuden parantamisessa. Me autamme sinua suunnittelemaan käyttäjälähtöiset tilat, joissa esteetön ja turvallinen kulku on vaivatonta ja valaistus riittävä.

 

Viihtyvyys osana brändi-imagoa

Autamme luomaan kuntoilu- ja hyvinvointitilat, jotka erottuvat kilpailijoistasi niin viihtyvyydellään kuin toimivuudellaan. Luodaan tiloistanne sellaiset, missä asiakkaasi kehittävät niin fyysistä kuin henkistä terveyttään ja joihin he palaavat mielellään kerta toisensa jälkeen.

 
1 / 3
 
2 / 3
 
3 / 3

Ota yhteyttä