Ravintola Nallikarin kabinettiin Vuotto-kalusteita

Iloksemme olemme saaneet olla mukana uudistamassa Ravintola Nallikarin Hieta-kabinettia. Yrittäjät halusivat aukaista kabinetin seinään suuret ikkunat merelle. Nyt valoa tulvivan kabinetin pintamateriaalit, kalusteet ja valaisin ovat Valavan valikoimasta.
3,5 metrinen Vuotto-pöytä on valmistettu kolmesta osasta. Pöytään upotetut raudat avautuvat merelle päin ja sitovat kalusteen kannen.
1 / 5
Sirot mutta tukevat Lidia-tuolit sopivat kokonaisuuteen hienosti. Tilan akustiikkaa tukee sisal-lattiamatto.
2 / 5
Jykevissä lattarautajaloissa toistuu sama muotokieli, kuin pöydän pinnassa. Pöydän suunnittelu on myös Valavalaisten käsialaa.
3 / 5
Baarikaappi täytyi saada hyvin esille. Mittatilauksena valmistetussa kalusteessa tämäkin on mahdollista.
4 / 5
Kabinettiin ei mennä kengät jalassa vaan kengät jätetään eteisen telineeseen. Kestävä vinyylilankku on eteisessä huoleton.
5 / 5

Ravintola Nallikarin ravintoloitsijoilla oli jo alkuunsa omat toiveet kabinetin uudistamisesta. Tilaan toivottiin tekstiililattia ja kabinetin päätyseinälle verhot. Toiveena oli myös jämäkkä, yhtenäinen pöytä sekä senkki, johon saisi viileäkaapin. Haluamme auttaa juuri tämän kaltaisissa projekteissa ravintoloitsijoita. Heillä ei ole aikaa juosta rautakaupoissa ja tutkimassa netistä sopivia tuotteita. Kun olemme tutustuneet projektiin ja toiveisiin, pystymme tekemään hyviä tuote-ehdotuksia asiakkaalle. Parasta vaihtoehtoa ei tarvitse etsiä kaikista maailman vaihtoehdoista.

Tonilla oli hieman pähkäilemistä, että miten kolme ja puolimetrinen pöytä saadaan tilaan. Se on valmistettu kolmesta osasta ja koottu paikanpäällä yhdeksi upeaksi kokonaisuudeksi. Tilaan valmistettiin kaikenkaikkiaan Valavan oman tuotannon seuraavat Vuotto-kalusteet: 3,5 metrinen pöytä, senkki, kenkäteline, naulakko sekä hylly wc-tilaan.

Tässäkin kohteessa näkyy Valavan sisustusfilosofia: miksi luoda tiloja, jotka on jo monta kertaa nähty ja koettu, kun voi tehdä jotain uutta, mielenkiintoista ja persoonallista. Kiitos Janne ja Katja rohkeudesta, jotta tällainen upea tila saatiin toteutettua!

Ota yhteyttä