Optikkoliikkeen muutos

Optikko Duo Haukiputaalla koki valtavan muodonmuutoksen Valavan käsittelyssä.
Optikko Duo ennen ja jälkeen.
1 / 11
Ennen
2 / 11
Jälkeen
3 / 11

Meillä oli ilo ja kunnia päästä suunnittelemaan Optikko Duon liiketilojen uudelleen sisustamista. Yrittäjät Katja ja Heikki Luhtanen olivat jo jonkin aikaa toivoneet, että yksilöllisen palvelun omaava optikkoliike, joka ei kuulu mihinkään ketjuihin, saisi myös näyttää yksilölliseltä ja persoonalliselta. Katja on onneksi rohkea sisustaja, joten erikoisempiakin ratkaisuja rohkeni ehdottaa.

Valaistus uusittiin tiloihin täysin. Valoa on nyt tuotu sinne missä sitä tarvitaan. Kodinomaisuuttaa tuotiin sillä, että valon lämpötila on 3000 K. Usein liiketiloissa käytetään tasaista valoa läpi koko liiketilan ja värilämpötila on usein kylmempi, 4000 k tai jopa enemmän. Maytonin upeat lasivalaisimet tuovat ripauksen romantiikkaa valaistukseen.

Päätyseinään valittu Skinwallin printtitapetti on huikea. Jannis Oy, joka toteutti koko remontin vain neljässä päivässä, ei hätkähtänyt suunnittelijan toivetta saada tapetti myös tutkimushuoneeseen johtavaan oveen. Iso kiitos taidokkaasta remontin toteuttamisesta kuuluu Janniksen porukalle.

Yksilöllisen liiketilasta tekee ennen muuta sinne yksilöllisesti Tonin valmistamat huonekalut sekä silmälasiteline. Oletko monessa optikkoliikkeessä nähnyt täysin käsityönä metallista valmistettuja silmälasitelineitä? Kalusteet ovat ihanan industriaaleja ja sopivat kokonaisuuteen kuin nakutettu.

Nyt kannattaa tehdä tutustumisretki kauempaakin Optikko Duoon Haukiputaalle. Siellä on lämmin tunnelma ja huikean hyvä asiakaspalvelu!

 

Jälkeen-kuvat Tuuli Nikki, Tuuli Nikki Photography.

Ota yhteyttä