Leden Groupin pääkonttorin kalustaminen

Leden Group muutti pääkonttorinsa hienoon arvokiinteistöön Oulun keskustassa. Pinnat tarvitsivat vain vähän muutoksia. Kalustus uusittiin täysin.

Leden Groupin uudet tilat olivat pinnoiltaan melko vasta uusitut ja siistit. Tilassa oli jo entuudestaan näyttäviä printtitapettiseiniä ja tätä samaa linjaa jatkettiin muutamissa toimistohuoneissa. Kalustuksen suhteen sen sijaan lähdettiin nollasta. Myös akustiikkaongelma oli lähes kaikissa tiloissa olemassa. Kattoon lisättiin reilusti akustiikkalevyjä.

Kalustuksesta haluttiin yhtenäinen ja suuriin tiloihin toivottiin saavan sopivasti täytettä. Toivomuksena myös oli, että tila saa näyttää pääkonttorilta. Kalustevalmistaja MDD:ltä löytyi loistavia tuotteita ja niillä onkin kalustettu kaikki konttorin tilat loungetilasta toimistoihin ja kahvihuoneeseen. Kalusteet toimitettiin avaimet käteen -periaatteella eli purimme saapuvat kalustekuormat sekä kasasimme kaikki asiakkaalle valmiiksi.

Tilaan sopivat täydellisesti italialaisen valaisinvalmistajan Selene Illmuminazionen valaisimet, jotka näyttävät metallilta, mutta ovat erittäin taidokkaasti muotoiltua lasia. Myös työpistevalaistusta parannettiin.

Ota yhteyttä