Valava

Valava valaisee, Valava sisustaa, Valava järjestää paremman akustiikan. Kaikkiin näihin meiltä löytyy suunnittelu ja tuotteet.

Valava Oy on sisustamiseen ja sisustusrakentamiseen erikoistunut yritys, jonka yrittäjät työskentelevät Oulussa. Haluamme kuitenkin palvella asiakkaitamme sinne, missä asiakkaat ovat. Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ulkomaantoimitukset pyydetään hoitamaan asiakaspalvelun kautta.

Verkkokauppamme laajin tuotevalikoima löytyy valaisimista. Osa tuotteistamme on palvelutuotteita, joiden ostoprosessiin tarvitaan aina jonkinlaista räätälöintiä ja keskusteluyhteyttä asiakkaan kanssa. Tuotevalikoimamme on monipuolinen. Kaikkia tuotteita ei ole laitettu verkkokauppamyyntiin.

Valavan suunnittelupalveluista voi lukea lisää kohdasta palvelut.

Laatu

Pyrimme laatuun niin palveluissa kuin tuotteissammekin. Haluamme myydä tuotteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Suosimme myös suunnittelussa ja tuotevalintasuosituksissa tuotteita, jotka ostetaan aidosti tarpeeseen. Haluamme, että asiakas on tyytyväinen ostokseensa myös vuoden päästä ja kauan sen jälkeenkin.

Toimitus: Vihreä valinta

Tuotteet eivät liiku paikasta toiseen ilman rekkaliikennettä. Pyrimme tekemään oman osuutemme, jotta kumipyörät kuluttaisivat polttoainetta toiminnastamme johtuen mahdollismman vähän. Tästä syystä yhtenä kuljetusvaihtoehtonamme on Vihreä valinta. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakas on valmis odottamaan koontitilausta, jolloin yksittäisiä tuotteita ei kuljeteta erikeen. Ekoteko on asiakkaalle myös edullisempi vaihtoehto.