Valava showroom

Pihapiirin navettavanhus oli tullut tiensä päähän. Vanhaa rakennusta ei voinut enää pelastaa, vaan se saa väistyä Valavan showroom-rakennuksen tieltä.

Mistä meidät löytää

Valavan kotikonttori sijaitsee Oulujokirannassa muutaman kilometrin päässä Oulun keskustasta. Tällä hetkellä työskentelemme kotikonttorissa ja asiakkaidemme luona. Asumme vanhaa, 1800-luvulta peräisin olevaa pihapiiriä. Vanha navettarakennus ei ollut enää museovirastonkaan mielestä pelastattevissa, joten se jouduttiin purkamaan. Sen tilalle nousee Valavan showroom. Vaikka työskentelemmekin pääasiassa Oulun ympäristössä, haluamme palvella asiakkaita paikasta riippumatta.

Luvat ja piirtäminen käynnissä

Tulevaa showroom-rakennusta piirtää Juho Teppo arkkitehtitoimisto Jorma Teppo Oy:stä. On ollut todella hienoa, kun olemme päässeet mukaan suunnitteluprojektiin. Tilasta tulee persoonallinen ja juuri tarpeisiimme räätälöity.

Tuotteita ja tilaisuuksia

Valava showroom on tietysti paikka, jossa pääsemme esittelemään upeita tuotteitamme. Se on myös paikka, johon on helppo ja mukava kokoontua. Tulemme järjestämään erilaisia koulutus- ja kutsutilaisuuksia uusissa tiloissamme.

Yhteistyökumppanit näkyville

Valava showroom on oiva paikka yhteistyökumppaneillemme saada omia tuotteitaan näkyviin. Olemme verkostoituneet laajasti sisustuksen ja rakentamisen saralla. Showroomista tulee ammattilaisten olohuone, johon on helppo tulla vaikka omien asiakkaidensa kanssa. Mikäli olet kiinnostunut näkyvyydestä Valavan showroomissa, olethan yhteydessä.

Pojektia voi seurata Valavan instagramissa @byvalava

Kunhan luvat saadaan kuntoon, ja rakentaminen pääsee alkamaan, projektia pääsee seuraamaan Valavan instagramissa.

 

Voi veljet siitä tulee hieno!