Suunnittelija, saammeko keventää työtaakkaasi?

Me Valavan yrittäjät, Katri ja Toni Väänänen, haluamme olla teidän suunnittelijoiden apuna teidän omissa projekteissa.

Tässä kohtaa voit lukea kohdan suunnittelija: arkkitehti, sisustussuunnittelija, sähkösuunnittelija, omia tilojaan suunnitteleva yrittäjä tai vaikka vain innokas kotisisustaja. Tuotteiden etsiminen voi olla usein todella aikaa vievää ja haastavaa. Voit ulkoistaa tuote-etsinnän meille ja sinulle jää paljon enemmän aikaa itse suunnitteluun. Ulkoistettu tuote-etsintä on asiakkaalle maksuton.

Lyhykäisyydessään homma menee näin: Sinulla on kohde, johon tarvitset tietynlaisia pintamateriaaleja, huonekaluja ja valaisimia sekä mahdollisesti muita tuotteita. Voit toimittaa havainnekuvia tai muuta materiaalia suunnitelmistasi meille. Voimme myös palaveerata projektisi tiimoilta, jolloin meidät ajetaan sisään projektiisi. Teemme tuote-ehdotuksia tarvitsemistasi tuotteista projektisi vaatiman budjetin puitteissa. Valava tuo maahan brändejä, joita ei muualta Suomesta löydy. Meillä on myös laajat verkostot kotimaassa.

Case: De Gamlas Hem. Ouluun syksyllä 2018 avatun hotelli-ravintolan yrittäjät olivat tyytyväisiä, kun saivat meiltä apua tuote-etsinnöissä. Yrittäjät saivat itse keskittyä rakentamiseen ja avaamisen suunnitteluun, kun aikaa vapautui tuotteiden etsimiseltä.

Case: Vekseli, Seinäjoki. Sisustussuunnittelija Johanna Kukkohovi Kukkohovi Design -yrityksestä on niin sanotusti räjäyttänyt pankin, kun vanhan pankin tiloihin restauroidaan uutta ravintola-baaria. Upean suunnitelman toteuttamiseksi Johannalla oli tarkka visio materiaalien, kalusteiden ja valaisimien suhteen. Muun muassa Valavan oman maahantuonnin brändeistä löytyi persoonallisia tuoteratkaisuja. Me valavalaiset olemme erittäin ylpeitä, kun saamme auttaa Johannaa hienon suunnitelman toteuttamisessa. Vekselin on määrä avata ovensa kesäkuussa 2019.

Valava Oy on sisustamiseen ja sisustusrakentamiseen erikoistunut yritys, jonka yrittäjät työskentelevät Oulussa. Haluamme kuitenkin palvella asiakkaitamme sinne, missä asiakkaat ovat. Otathan rohkeasti yhteyttä!